Stærk og fleksibel

19.02.2016

Sjørring er blevet strategisk partner med en af Nordens største producenter af entreprenørudstyr

 

Markedets 'råeste' udstyr til gravemaskiner, lyder beskrivelsen kompromisløst på Gjerstads hjemmeside. Og nu har den hæderkronede, norske virksomhed, og førende producent af graveudstyr til Norges stenhårde fjelde, valgt Sjørring som leverandør af skovle.
"Jeg tror på, at Sjørring har det, der skal til for at leverede kvalitetsprodukter, som Gjerstad står for, og som vores kunder har behov for," siger Tor Kjetilson Moe, direktør og ejer af Gjerstad Products A/S.

Fleksibel og specialiseret

Gjerstad har siden 1964 produceret skovle ud fra den opfattelse, at serieproducerede metervarer ikke er gode nok, og at man derfor har behov for specialfremstillede kvalitetsprodukter.
”Gjerstad er kendt vidt og bredt for sine kvalitetsprodukter og gode markedsandele,” konstaterer Jørgen B. Randa, salgsdirektør hos Sjørring, og fortæller, at han ser frem til samarbejdet med Gjerstad, der stiller høje krav til sine samarbejdspartnere.
Kunderne til Gjerstads entreprenørudstyr er krævende og forventer høj produktkvalitet. I Norge arbejdes der under barske forhold, hvor undergrunden er klippe og sten.
"Vi har tidligere produceret i Asien, men det er ufleksibelt, og leveringstiden er for lang. Vi har brug for fleksibiliteten i at få specialudstyr af høj kvalitet leveret på kort tid," fortæller Gjerstads direktør, Tor Kjetilson Moe.
Med specialproducerede skovle tilpasset kundens ønsker og behov og nogle af markedets mest avancerede svejseteknikker, er Sjørring netop den fleksible partner, Gjerstad har brug for. Og Sjørrings position som Danmarks største aftager af højstyrkestål er blot endnu et konkurrencedygtigt parameter.

Rette partnere

Både i Norge og i Danmark har man stor tiltro til det skandinaviske samarbejde:
”Vi har mange af de samme kvaliteter, som hos Gjerstad. Vi står for den høje kvalitet, den hurtige levering, og så er vi ikke bange for at tage konkurrencen op med leverandører fra Østen. Vi er et rigtig godt match med Gjerstad,” siger salgsdirektør hos Sjørring, Jørgen B. Randa.
Hos Gjerstad pointerer Tor Kjetilson Moe, at Sjørring har mange års erfaring som strategisk leverandør til store, internationale virksomheder og derfor for længst har bevist sit værd.   
"Sjørring er en fremtidsorienteret virksomhed med revolutionerende produkter. Det gør dem konkurrencedygtige," Siger direktør og ejer af Gjerstad Products A/S Tor Kjetilson Moe og slår fast:
"Vi har en stærk, skandinavisk partner i Sjørring".
 


Læs hele casen her.