Sjørring og Hitachi Construction Machinery Europa starter samarbejde

24.11.2017

Sjørring og Hitachi Construction Machinery Europe (Hitachi) har indgået en samarbejdsaftale der betyder, at Sjørring fremover er strategisk leverandør af skovle og hurtigkoblinger til Hitachi’s læssemaskiner dækkende markederne i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA)

De første forhandlinger startede allerede i 2016, men er nu langt om længe på plads. Med aftalen på plads er vi kommet endnu et skridt videre i vores ambition om at blive Europas førende underleverandør af skovle til entreprenørindustrien. Vi er naturligvis stolte af og yderst tilfredse med, at Hitachi har valgt os som eneleverandør af læsseskovle.

Hitachi er blandt de førende mærker indenfor entreprenørmaskine-markedet world-wide og har oprindelse og hovedkontor i Japan. Hitachis europæiske hovedkontor – dækkende EMEA ligger i Amsterdam. Hitachi satser de kommende år på vækst indenfor b.la. salg af læssemaskiner i EMEA og det er disse vækstambitioner vi er en væsentlig del af og skal være med til at sikre.

Et af de første eksempler på samarbejdet blev fremvist på en netop overstået industrimesse i Italien. Messestandens store trækplaster var en Hitachi læssemaskine med en Højtipskovl, som genererede megen positiv respons. (billedet ovenfor)

Vi ser meget frem til at samarbejdet for alvor tager fart i 2018, hvilket vil styrke os yderligere mod at blive Europas førende leverandør af skovle i Europa.