Industritekniker-lærling søges

17.06.2019

(Swipe billede for at se opslag)

Industriteknikerlærling søges til Sjørring Maskinfabrik A/S

Har du et teknisk mindset, hænderne skruet rigtigt på, og er du drevet af at finde på nye løsninger? Så er du måske den rette til at indtage pladsen som Sjørrings næste lærling i vores produktionsafdeling.

Sjørring er Europas førende leverandør af skovle til læsse- og gravemaskiner til nogle af verdens største spillere på markedet inden for construction equipment. Du har derfor en unik mulighed for at koble din uddannelse sammen med en dynamisk, international virksomhed i rivende udvikling, hvor præcision, optimering og kvalitet er nøgleord i vores produktionsproces.

Som lærling hos Sjørring kan vi tilbyde:

- en selvstændig læreplads med plads til medbestemmelse

- en varierende hverdag med forskellige opgaver inden for mekaniske konstruktioner, fræsning og drejning

- en mulighed for at udvikle dig personligt og ikke mindst fagligt

- en bred og faglig indsigt i vores forskellige produktionsprocesser

- et tæt samarbejde med erfarne kolleger, som er klar til at dig give et stabilt og lærerigt uddannelsesforløb med sparring, support og rådgivning

Vi forestiller os, at du:

- har bestået dit grundforløb

- har tekniske snilde og god IT-forståelse

- er god til at samarbejde

- er ivrig efter at lære

Som person er du selvstændig, har masser gå-på-mod og er klar på at være med til at løse store og små problemstillinger i takt med de opstår. Du har blik for de små detaljer, der er vigtige i selv en stor virksomhed.

 

Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at sende en ansøgning til Supervisor Kim Nielsen kn(a)sjorring.com eller ring 96 18 80 50 for at høre mere.