Danske læsseskovle til det danske marked

25.03.2016

Sjørring producerer nu specialtilpassede Volvo-læsseskovle til det danske marked

 

Det betyder konkret, at man kan bestille en specialtilpasset læsseskovl fra Volvo, når man bestiller en ny Volvo-gummiged. Før skulle skovle til Volvo-maskiner over 23 tons bestilles ved tredje part.

Sjørring er i forvejen blandt de store, strategiske leverandører til Volvo Construction Equipment globalt set, og tiltaget betyder nu, at Volvos forhandlere worldwide får nye muligheder for specialtilpassede skovle.

Volvo-salget stiger

Den generelle markedsandel i Danmark er stabil for Volvo, men andelen af solgte Volvo-læsseskovle er steget markant, fortæller en tilfreds salgsdirektør ved Volvo Entreprenørmaskiner i Danmark, Jens Ejsing: "Før var kun en ud af ti solgte læsseskovle vores egen. Det tal er nu steget til, at seks ud af ti solgte skovle er vores egne Volvo-skovle, og tallet er stigende. Også hos slutbrugerne er der tilfredshed at spore: "Jeg har fået det, lige som jeg vil have det. En skovl fuldstændig tilpasset mine ønsker og behov. Det er et utroligt lækkert produkt produceret i Hardox-stål, der er det bedste stål, der fås, "fortæller Kenny Jensen, som er medejer af entreprenørfirmaet KR Grus A/S. Og han tilføjer: "Så er det i øvrigt et stort plus at få et kvalitetsprodukt, der er produceret i Danmark".

Kenny Jensen deltog selv i designprocessen og fik også ved selvsyn et indblik i hele processen omkring produktionen af skovle i Sjørring.

Levering og kvalitet i top

Kenny Jensen fortæller yderligere, at en af hans kolleger blev så begejstret over læsseskovlen, og de nærmest ubegrænsede muligheder for specialtilpasning, at kollegaen lavede en bestilling på en Volvo-skovl fra Sjørring, allerede før Kenny Jensen fik sin skovl leveret. Og også leveringen imponerede: "Det tog kun 14 dage af få skovlen leveret. Det er altså en leveringstid, der ikke fås bedre."

Kenny Jensen er ikke i tvivl om, at næste skovl til firmaet også bliver en Volvo-skovl fra Sjørring. Fordelene ved Sjørrings skovle er mangfoldige, og så er der lige så mange særønsker og behov, som der er brugere, påpeger han.

Det er et behov, Volvo nu dækker med de danskproducerede læsseskovle fra Sjørring.

Salgsdirektør ved Volvo Entreprenørmaskiner i Danmark Jens Ejsing er glad for udviklingen og for mulighederne i det udvidede samarbejde med Sjørring. Og så er der nogle helt afgørende og grundlæggende fordele ved samarbejdet, pointerer han: "Produkterne fra Sjørring er i en kvalitet og med en leveringshastighed, der er vanskelig at matche."

 


Læs hele casen her.